2020-03-25 08:01:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Új bevételi forráson töri a fejét

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az otthonülést nem önnek találták ki, nehezen is viseli. Próbálja meg az energiáit konstruktív módon felhasználni – tegyen rendet a gardróbban, rendszerezze a rég kallódó papírokat, takarítsa ki a garázst.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Jupiter egy közelítő fényszöget alkot egymással, ez azt jelzi, hogy megoldódhat a munkájával kapcsolatos nyomasztó problémája.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön egész nap a neten és a telefonon lógva végzi a munkáját, úgy tűnik, csak a helyszín változott, a munka mennyisége és minősége nem. Egyetlen problémája van, hogy nem szeret egy helyben ülni, de most szerencsére az uralkodó bolygója, a Merkúr a Halakban jár, és önt is egy kicsit lelassítja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, idegei romban vannak. A túl sok elvárás, ön elé állított kényszerítő feladat felőrlik idegeit. A társa jóakarata is néha inkább bosszantja, mintsem meghatja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bárhogy is alakulnak a dolgok, valahogy ön mégsem marad munka nélkül, sőt kifejezetten szükség van képességeire, és amit most ön tesz, azt a többiekért, szűkebb vagy tágabb környezetéért teszi. A Szaturnusz a hetedik sorsterületéről nem engedi önt tétlenül üldögélni. Munkája hamarosan nyilvánosság elé kerül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valószínűleg önt ma egy csapat gyerek veszi körül, de önnek ez nem jelent fáradtságot, hanem élvezi is, hogy foglalkozhat velük. Egészséges ételeket főz, és nemcsak szellemileg fognak ön mellett elfáradni a gyerekek, hanem meg is mozgatja őket, még ha csak a lakásban is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki a közvetlen környezetében igen sokat bosszanthatja önt. Higgye el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusuk, felfogásuk. A megértés lehet az egyetlen út a jelenlegi helyzetben.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Megszaporodnak a munkájával kapcsolatos teendők, de a Merkúr azt jelzi, hogy a reméltnél jóval könnyebben jut még a nehéz feladatoknak is a végére, és a szakmában sikerül olyan elismerést kivívnia, ami anyagi előnyökhöz juttatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Alaposan gondolja meg, hogy kinek mit ígér, miben kötelezi el magát, mert könnyen kihasználhatják. Ne legyen szemérmes, és merjen nemet mondani!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Plútó-Hold fényszöge nagyon ingerültté teszi, és a mérgét a családján tölti ki. Jó lenne, ha észrevenné, hogy nem rájuk haragszik, hanem csak egyszerűen a pénzügyi bizonytalansága miatt aggódik. Nem fogja akkora veszteség érni, amit ne tudna pótolni, és a képességeit úgy sem veheti el senki.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önt mélyen foglalkoztatja most a jelenlegi gazdasági helyzet, nem mintha anyagias lenne, de nincs annyi tartaléka, hogy ne kelljen a jövőjére gondolnia. Új bevételi forráson töri a fejét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha végre meghallgatja egy olyan jóbarátja tanácsait, aki teljesen tisztában van az ön helyzetével. Ha nem is kell mindent megfogadnia, amit mond, új megvilágításba, más értelmezésbe helyezheti el a problémáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: